Palvelut

Kauniit hautakivet Lempäälästä koko Suomeen toimitettuna

Mallistoomme kuuluu laaja valikoima perinteisiä hautakivimalleja ja luonnonkivimuistomerkkejä suomalaisesta kivestä.

Perinteisten mallien lisäksi suunnittelemme ja valmistamme myös toivomustenne mukaisen muistokiven. Voimme toteuttaa kiven myös asiakkaan oman kuvan tai piirroksen mukaan.

Olette tervetulleita tutustumaan kivimalleihin veistämölle, jossa voimme suunnitella sopivan muistokiven paikan päällä toiveidenne mukaisesti. Palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Voitte halutessanne hoitaa tilauksen myös puhelimitse tai sähköpostitse ja pyytää haluamastanne hautakivestä luonnoskuvan, toimitamme muistokiviä koko Suomen alueelle.

Toimittamillamme hautakivillä on tuotetakuun lisäksi kymmenen vuoden varkaus- ja ilkivaltavakuutus. Vakuutus on voimassa asennusvuoden ja sitä seuraavat kymmenen vuotta. Vakuutus on teille maksuton. Lisäksi annamme toimittamillemme hautakiville kolmen vuoden oikaisutakuun Pirkanmaan alueella.

Olemme tunnettu hautakivitoimittaja Lempäälä-Tampere-Hämeenlinna–alueella, mutta palvelemme joustavasti myös muualle Suomeen. Toimitamme muistokiviä koko Suomen alueelle. Pirkanmaan alueella toimituksemme on maksuton. Palveluun kuuluu aina kuljetus ja asennus.

Hautakivien huolto / entisöinti

Ajan saatossa hautakivi menettää loistoaan, etenkin puiden alla olevat kivet likaantuvat herkimmin. Näillä toimenpiteillä kivestä saadaan jälleen kuin uusi:

  • Hautakiven puhdistus ja pesu
  • Vinossa olevan kiven oikaisu tai maahan vajonneen kiven nosto
  • Uudelleen kultaukset ja hopeoinnit

Hautakivien kaiverrus / lisänimi

Lisänimen kaiverruksen vanhaan hautakiveen toteutamme samalla tekstityylillä kuin jo olemassa olevat tekstit ovat.

Lisänimien kaiverrustilaukset voitte helposti hoitaa puhelimitse, sähköpostitse tai tällä lomakkeella.

Hautakivien muutostyöt

Jo olemassa olevaa kiveä voidaan uudistaa useilla eri tavoilla.

Ulkonäköä voidaan kohentaa esimerkiksi muuttamalla pintakäsittelyä tai hiomalla kiveä uudestaan.

Hautakiveen voidaan myös lisätä muistovärssy, muita kaiverruksia tai pronssikoristeita.

Käytännöllisyyttä ja ulkonäköä voidaan kohentaa myös kukka-aukollisella pohjakivellä, kukka-aitiolla, läpi kiven kynttiläholvilla tai kiveen kiinnitettävällä lyhdyllä.

Luonnonkivi hautakivenä

Luonnonkivet ovat luonnon itsensä muovaamia muistomerkkejä, joiden pintaa ei louhita, hiota tai käsitellä. Muistomerkissä näkyvät kiven alkuperäinen rosoisuus ja karheus. Luonnonkivimuistomerkki on aina yksilöllinen uniikkikappale. Luonnonkiveen voidaan lisätä irtokirjaimia tai laatta, jossa on vainajan tiedot.

Veistämöllämme on nähtävillä laaja valikoima luonnonkiviä, tervetuloa katsomaan malleja!